Pridobi štipendijo v Silicijevi dolini, ZDA na priznani univerzi Singularity

sucee_logo_215x60Prijavi zmagovalni projekt, ki bo spreminjal življenja in si tako pridobi štipendijo v vrednosti $30.000,00 za sodelovanje in udeležbo na podiplomskem programu poleti 2014.

Univerza Singularity ima poslanstvo izobraževati, navdušiti in opolnomočiti ljudi, da uporabijo tehnologijo za reševanje največjih izzivov človeštva. Program Global Impact Competition želi najti projekte, ki lahko naredijo pozitivno spremembo v življenju ljudi, ki živijo v specifičnih regijah, kjer se projekti izvajajo.

Za prijavo je potrebno prijaviti projekt, katerega cilj je izboljšati življenje vsaj enega milijona ljudi v srednji in vzhodni Evropi (CEE) z uporabo najnovejših tehnologij kot so umetna inteligenca, biotehnologija, nanotehnologija, robotika, omrežja, itn. Organizatorji so omogočili prijavo tudi državljanom Slovenije.

Zmagovalec bo prejel $30.000,00 za udeležbo na podiplomskem študiju poleti 2014(katerega sestavljajo zahtevni in uporabni, aplikativni tečaji, strokovne ekskurzije v največja podjetja ter obisk najbolj uspešnih start-up podjetji v Silicijevi dolini). Štipendija zajema celotno šolnino in stroške prebivanja (stroški potovanja niso vključeni). Ob koncu 10 tedenskega programa postanejo projekti, katere se tekom programa razvija zelo pogosto tudi realnost.

Finalisti bodo dobili možnost predstaviti projekte pred mednarodno komisijo. Dogodek se bo odvijal v Budimpešti marca 2014.

Več informacij preveri na spletni strani https://gic2014cee.fluidreview.com/ ali e-mailu info@sucee.eu.

Prijaviš se lahko na http://www.sucee.eu do 31. januarja 2014. Ali si pripravljen na izziv? ;)