Nekaj besed o Uspešnem podjetniku ...

Smo neprofiten zavod, ki ga sestavljava dva socialna podjetnika, ki si prizadevava za boljši dobrobit družbe. Verjameva, da lahko skupaj prispevamo k boljši družbi in z inovacijami omogočimo več priložnosti za vse generacije. Povezujejo naju vrednote vseživljenskega učenja, poštenosti, aktivne participacije in uživanja pri svojem delu.

Oba uživava v svojem delu, še z večjim veseljem pa predajava najino znanje, nasvete in pretekle izkušnje z vami. Skupaj sva predavala o socialnem podjetništvu že več kot 1000 udeležencem po celotni Sloveniji, prav tako pa tudi nekaj mednarodnim podjetnikom iz tujine.

Misija

Z željo po izpolnitvi naše vizije ponujamo delavnice za zunanje naročnike, individualno podjetniško svetovanje ter okolje za razvoj socialno podjetniških inovacij.

Celotno delovanje naše organizacije temelji na najnovejših metodologijah, prav tako tudi naše interaktivne delavnice, na katerih udeleženci spoznajo najnovejša orodja za uresničitev svojih idej.

Uspešen podjetnik podpira posameznike in organizacije, ki rešujejo družbene probleme na podjetniški način.

Vizija

S socialnim podjetništvom se ukvarjamo. ker želimo svet v katerem se spodbuja kreativnost, dobrota ter aktivna participacija posameznikov za dobrobit družbe. Strmimo k soustvarjanju nove ekonomije v Sloveniji.

Vrednote

Naše delovanje temelji na petih glavnih vrednotah:

vseživljensko učenje, poštenost, solidarnost, aktivna participacija in uživanje pri delu.

Ekipa

Tomaž Stritar

Tomaž Stritar

Tomaž je univerzitetni diplomirani socialni delavec, ki pa ima zares izrazito podjetniško žilico. Že vrsto let se ukvarja z socialnim podjetništvom in ustvarja priložnosti za delo z svojimi bogatimi izkušnjami. Velja za strokovnjaka socialnega podjetništva v Sloveniji, kar tudi dokazuje udeležba in povabila na raznovrstne dogodke na temo o socialnem podjetništvu. Je rojen govorec in mentor.

Tomaž Stritar
Strokovnjak za socialno podjetništvo, Direktor

Mirta Lučić

Mirta Lučić

Mirta se je v svoji poklicni karieri srečala s socialnim podjetništvom skozi delo in učenje. Meni, da je človek  zadovoljen in realiziran, če svojega znanja in sposobnosti uveljavlja kako v zasebnem tako tudi v poslovnem okolju. Zato si je ves čas prizadevala pridobivati nova znanja in veščine ter z vztrajnostjo ustvarjala cilje korak po korak. Vedno se uči od strokovnjakov, Izhodišča na tem področju ima ker “uspešne je treba posnemati”.

Mirta Lučić
Vodja Projektov

Matic Kašnik

Matic Kašnik

Matic je strokovnjak spletnega marketinga, kjer si izkunšnje nabira v EF Education First, ki velja za vodilno privatno podjetje na področju mednarodne izobrazbe. Matic je velik obževalec kave in trenutno živi v Bangalorju v Indiji. Matic je tudi alumni član organizacije AIESEC, ki je največja organizacija na svetu vodeno izključno s strani mladih. AIESEC je s svojimi vrednotami, vizijo in misijo ter poslanstvom, eno izmed največjih globalnih organizacij na področju socialnega podjetništva.

Matic Kašnik
Spletni Marketing