Pridruži se ekipi pri inovativno družbenem projektu Zaokroži

zaokorzi-logoS projektom Zaokroži želimo vzpostaviti inovativen model zbiranja donacij za tiste rizične skupine prebivalcev, ki so se na tak ali drugačen način znašli v življenjski stiski. Pri plačilih v trgovini znesek velikokrat ni točen. Sistem bo omogočal, da lahko razliko do polnega zneska podarimo za dobrodelno akcije. Vse, kar bomo naredili je, da bomo na blagajni rekli: ”Prosim, zaokrožite za dobrodelnost,” oziroma v spletni trgovini potrdili polje: “Zaokroži za dobrodelnost.”

Zbrane donacije bodo transparentno prikazane na našem spletnem portalu Zaokroži.si, kjer bo lahko vsak glasoval za dobrodelno akcijo in s tem direktno vplival na to kam bo šel denar. Ključne vrednote projekta so transparentnost, demokratičnost in hitro zagotavljanje sredstev za tiste, ki nemudoma potrebujejo pomoč.

Bi rad bil del ekipe, ki verjame v spremembe in si želi vrniti ljudem upanje v boljšo prihodnost?

Ali znaš pisati članke, bi delil novico o nas prek Facebooka ali Twitterja, imaš morda zamisel, kako bi tale tekst napisal še bolje?  Imaš možnost objaviti novico o projektu na kakšnem spletnem portalu ali povedati kakšno besedo na radiu? Ali imaš idejo na kakšen način bi lahko sodelovali z vašim podjetjem, medijsko hišo, ali pa samo želiš pomagati bližnjemu?

Zaokroži našo ekipo s svojim znanjem in podporo ter nam pomagaj širiti vest o tem projektu med ljudmi.

Piši nam na ekipa@zaokrozi.si in z veseljem te bomo povabili na čaj ;)

Ekipa Zaokroži