Interaktivne in uporabne socialno podjetniške delavnice, nasveti iz prve roke in orodja za izboljšanje vašega poslovanja

Prvi v Sloveniji uporabljamo metode in orodja Lean Social Startup

Izvajamo interaktivne podjetniške delavnice, ki so specializirane predvsem za socialno podjetnišvo in temljejijo na praktičnosti in uporabni vsebini. Uspešen podjetnik je podporno in kreativno okolje, kjer ti pomagamo od ideje, do ustanovitve in prvih kupcev. Uporabljamo inovativna orodja s katerimi lahko hitro validiraš svojo idejo.

Kaj pravijo o nas ...

Milena Mastnak, Zavod Knof so.p.

Milena Mastnak, Zavod Knof so.p.

Končno ena drugačna oblika delavnice. Možgani so delali s polno paro še nekaj časa po tem.

Anka Pintar, Zavod Tri

Anka Pintar, Zavod Tri

Spoznavanje socialnega podjetništva in razmišljanje izven vsakdanjih okvirov me je vodilo k odkrivanju svojega inovativnega potenciala. Vse po zaslugi navdihujočega mentorja, ki socialno podjetništvo vidi v odgovornem in kreativnem reševanju družbenih problemov, ki so v tem pogledu lahko tudi odlična poslovna priložnost.

Peter Kastelic, Primorsko svetovalno središče, Koper

Peter Kastelic, Primorsko svetovalno središče, Koper

Mednarodne delavnice socialnega podjetništva, ki smo jih za mlade na Primorskem svetovalnem središču, Koper (PRIMSS) v sodelovanju z Uspešnim podjetnikom izvedli v Izoli, so bile zelo dobre, saj so udeležencem ponudile vpogled v socialno podjetništvo ter jim dale osnove, iz katerih lahko ustvarijo svoje podjetniške ideje, pri tem pa delujejo tudi socialno odgovorno.


Prijavi se na novice in dogodke

Naroči se na novice in bodi obveščen o najnovejših in zanimivih dogodkih po Sloveniji in tujini. Socialno podjetništvo je orodje s katerim spreminjamo svet.