Interaktivne in uporabne socialno podjetniške delavnice, nasveti iz prve roke in orodja za izboljšanje vašega poslovanja

Prvi v Sloveniji uporabljamo metode in orodja Lean Social Startup

Izvajamo interaktivne podjetniške delavnice, ki so specializirane predvsem za socialno podjetnišvo in temljejijo na praktičnosti in uporabni vsebini. Uspešen podjetnik je podporno in kreativno okolje, kjer ti pomagamo od ideje, do ustanovitve in prvih kupcev. Uporabljamo inovativna orodja s katerimi lahko hitro validiraš svojo idejo.

Kaj pravijo o nas ...

Anka Pintar, Zavod Tri

Anka Pintar, Zavod Tri

Spoznavanje socialnega podjetništva in razmišljanje izven vsakdanjih okvirov me je vodilo k odkrivanju svojega inovativnega potenciala. Vse po zaslugi navdihujočega mentorja, ki socialno podjetništvo vidi v odgovornem in kreativnem reševanju družbenih problemov, ki so v tem pogledu lahko tudi odlična poslovna priložnost.

mag. Nada Žagar, Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj

mag. Nada Žagar, Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj

Delavnica je presegla moja pričakovanja – bila je informacijska in motivacijska, dinamična in zanimiva. Predavatelj je vedra in spodbudna oseba, ki daje smernice za iskanje lastnih rešitev.

Milena Mastnak, Zavod Knof so.p.

Milena Mastnak, Zavod Knof so.p.

Končno ena drugačna oblika delavnice. Možgani so delali s polno paro še nekaj časa po tem.


Prijavi se na novice in dogodke

Naroči se na novice in bodi obveščen o najnovejših in zanimivih dogodkih po Sloveniji in tujini. Socialno podjetništvo je orodje s katerim spreminjamo svet.